PERIOADA DE INCUBAȚIE


        Întrucât am prins deja ceva rădăcini pe plaiuri prusace, vă prezint în continuare o selecție de postări în ordine cronologică de la începutul aventurii mele ca medic rezident „boboc” în Germania.

Observați stilul candid, naiv și oarecum speriat de bombe de la început, și felul în care se schimbă pe parcursul timpului. Pe mine m-a pufnit râsul recitind. Seria se încheie cu primul raport de gardă, trei luni mai târziu. (linkurile se deschid în fereastră separată)Comentarii

  1. am citit cu drag toate intamplarile relatate,eu sunt studenta la facultatea de medicina momentan dar sper ca dupa ce termin sa plec in Germania,anul asta ma apuc de germana si dau addmitere pt smurd,sper sa ma ajute,mult succes in ceea ce faci si mai lasa cate o impresie pt cititori!o zi frumoasa!

    Andra!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un nou an cu bine, Mariusz! Ai aparut in calea clickurilor mele dintr-o intamplare, cum se intampla de obicei prin web, si mi-ai mai linistit mintea agitata de doar 21 de ani, care cu gandul e acolo in Germania. Dar mai am ceva mamaliga de mancat aici acasa, insa, cu munca si entuziasm, voi ajunge si eu acolo. Felicitari pentru reusita si...keep up the great work! (vei primi si un msj pe e-mail de la mine :D)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum ajungi medic în Germania - Partea I: limba germană

Cum ajungi medic în Germania - Partea a XI-a: alte informații

Cum ajungi medic în Germania - Partea a VII-a: despre Approbation